BBL-traject

KOM VERDER BIJ VIGGO!

Wil jij leren én werken in de luchtvaart? Ook dat kan bij Viggo met het BBL-traject. Leren door te doen: want samen met onze ervaren collega’s leer jij de fijne kneepjes van de luchtvaart. Je krijgt direct salaris én je werkt bij de leukste grondafhandelaar van Nederland!

Samenwerking met scholen
In zowel omgeving Amsterdam als in Eindhoven hebben we samenwerkingen met verschillende scholen. Het BBL-traject is mogelijk voor de opleiding Logistiek Supervisor niveau 4 en Luchtvaartdienstverlening niveau 4. Samen met de scholen X bieden we jullie een unieke combinatie tussen werken en leren!

Waarom een BBL-traject bij Viggo:

✈ Werken én leren in een gave omgeving; met de luchthaven als jouw werkomgeving!

✈ Je krijgt direct salaris en er zijn meerdere initiatieven die jou kunnen helpen gezonder, goedkoper of leuker te leven.

✈ Intensieve begeleiding van ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van de luchtvaart leren.

✈ Geen werkdag is hetzelfde door ons multi-skilled principe.

✈ Je werkt bij de leukste grondafhandelaar van Nederland.

✈ Een traject waarin persoonlijke ontwikkeling én werkplezier hand in hand gaan.

Is dit jouw boarding call?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Nominatie beste leerbedrijf 2024
Wij zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf van 2024’ door SBB. Viggo Eindhoven Airport is één van de tien genomineerden leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem. Deze nominatie is een kroon op het werk van onze stagecoördinatoren en stagebegeleiders die er telkens weer voor zorgen dat de studenten zich welkom aan boord voelen en hen de fijne kneepjes van de luchtvaart leren!

3
Locaties
123
Stagiaires
1
Hecht team

Vragen?

Mocht je vragen hebben over het volgen van een BBL-traject bij Viggo, neem dan via 1 van onderstaande opties contact met ons op!