Stage & afstuderen

KOM VERDER BIJ VIGGO!

Een vliegende start

Bij Viggo zijn we altijd opzoek naar frisse energie, vriendelijke gezichten en vernieuwende ideeën, daarom heeft Viggo een breed scala aan stages beschikbaar. Een stage bij Viggo is een unieke kans om de luchtvaart te leren kennen en je eerste vlieguren in deze dynamische sector te maken. Kom jij verder bij Viggo?

Stagelopen bij Viggo betekent direct meedraaien in het team! En omdat we bij Viggo geloven in goed voor elkaar zorgen, vinden we het belangrijk dat jij alle ruimte en mogelijkheden krijgt om alles te weten te komen over de luchtvaart. Wij zijn al jaren door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf en zijn trots om zo een bijdrage te kunnen leveren aan jouw vliegende start in de luchtvaart.

Check hier de vacatures

Stage bij het leukste leerbedrijf

STAGEVERGOEDING 💰

Jullie frisse energie en vernieuwende ideeën belonen we natuurlijk graag met een stagevergoeding. Maar naast een stagevergoeding hebben we ook een aantal initiatieven die jou kunnen helpen gezonder, goedkoper of leuker te leven!

INTENSIEVE BEGELEIDING 👬

Tijdens je stage krijg je intensieve begeleiding én coaching van zowel je stagebegeleider als de stagecoördinator. Zij zullen er gezamenlijk voor zorgen dat er voldoende extra aandacht en begeleiding komt voor het maken van jouw schoolopdrachten.

WERKPLEZIER 🎉

Bij Viggo vinden we werkplezier enorm belangrijk. Want als jij plezier hebt in je werk, geloven we dat dit ook afstraalt naar de reizigers. Door afwisselende taken, het blijven ontwikkelen van je skills en Viggo als leukste leerbedrijf, zorgen we ervoor dat jij werkplezier beleeft tijdens je stage!

Afstuderen

Binnen Viggo hebben we voornamelijk meewerkstagiaires aan boord, maar soms is er ook ruimte voor een afstudeerder. Wil je bij Viggo afstuderen? Dan zorgen we ervoor dat in overleg met de stagebegeleider er een toffe opdracht wordt opgesteld! Staat er geen passende opdracht voor je tussen, maar ben je wel enthousiast over Viggo? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@viggo.eu met je CV en motivatie waarin je vertelt wat voor stage je zoekt.

Is dit jouw boarding call?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

3
Locaties
123
Stagiaires
1
Hecht team

Nominatie beste leerbedrijf 2024

Wij zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf van 2024’ door SBB. Viggo Eindhoven Airport is één van de tien genomineerden leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem. Deze nominatie is een kroon op het werk van onze stagecoördinatoren en stagebegeleiders die er telkens weer voor zorgen dat de studenten zich welkom aan boord voelen en hen de fijne kneepjes van de luchtvaart leren!

”Bij Viggo staat de student centraal,,

Vragen?

Mocht je vragen hebben over het stagelopen bij Viggo, neem dan via 1 van onderstaande opties contact met ons op!