FRIS, VRIENDELIJK & VERNIEUWEND

WIJ ZIJN FAMILIEBEDRIJF VIGGO

Passagiers een fijne en zorgeloze start van hun vakantie of zakenreis bieden, al 50 jaar zetten we ons daarvoor in. Viggo is dé grondafhandelaar van Eindhoven Airport en voert op Schiphol Airport alle afhandel activiteiten uit voor Transavia, Air Europa, Icelandair en ITA Airways.

Met een team van meer dan 1.200 enthousiaste multi-skilled collega’s maken we dit elke dag werkelijkheid. Dat doen we met plezier, door hard te werken en met veiligheid als hoogste prioriteit. Fris, vriendelijk en vernieuwend.

Je vindt ons op de luchthavens van Eindhoven en Schiphol in de terminal en op het platform. Gastvrij en met een glimlach zetten we net dat stapje extra voor de passagier. Vanuit de overtuiging dat ons werkplezier afstraalt op de reizigers.

Viggo is een allround familiebedrijf in de luchtvaart. Zo zorgen we voor een vlot incheckproces, laden en lossen we bagage, verzorgen we de catering aan boord, zorgen we dat vliegtuigen efficiënt landen en opstijgen én maken we met onze software oplossingen processen nog efficiënter.

We zijn een hecht team. Samen bundelen we onze krachten om de luchtvaart beter en leuker te maken. Voor zowel de passagiers als onze collega’s. Kom ook verder bij Viggo!

Bekijk de vacatures

Wij staan voor

FRIS

Van passage tot platform & bagage, bij Viggo is iedereen verbonden met elkaar. Een frisse eenheid die échte service levert om van elke dag weer een klein feestje te maken.

VRIENDELIJK

Wij geloven dat ons werkplezier zorgt voor blije klanten. Met een vriendelijke glimlach zetten we net dat stapje extra voor de passagier.

VERNIEUWEND

Elke dag vinden we nieuwe manieren om de luchtvaart net wat beter en leuker te maken. We bewegen constant, voor onze klanten en onze medewerkers.

3
Locaties
1200
Medewerkers
1
Hecht team