Dit is Viggo

Nog altijd een familiebedrijf

Wij zijn inmiddels al bijna 50 jaar dé grondafhandelaar op Eindhoven Airport en voeren op Schiphol Airport alle afhandel activiteiten uit voor Transavia en Air Europe.

Binnen in de terminal staan gastvrijheid en efficiënte begeleiding van passagiers centraal. Buiten op het platform lossen en laden we bagage, brengen de catering aan boord en zorgen we dat passagiers veilig kunnen uit- en instappen.

Wanneer alle administratieve handelingen zijn verricht duwen we het vliegtuig achteruit zodat deze weer kan vertrekken. Dit alles doen we door hard te werken als team, maar altijd met veiligheid als hoogste prioriteit.

Maar liefst 1200 Multi-skilled (Multi inzetbare) medewerkers zetten zich met veel plezier in om familiebedrijf Viggo tot een succes te maken, zodat uiteindelijk passagiers op Eindhoven en Schiphol Airport kunnen profiteren van een zorgeloze start van hun vakantie of zakenreis.

Niet alleen in en om de vliegtuigen is Viggo actief. De door onszelf ontwikkelde softwareoplossingen zorgen ervoor dat we de processen beter en efficiënter kunnen inregelen. Inmiddels maken wij onze kennis, inzicht en slimme oplossingen ook beschikbaar voor klanten en partnerbedrijven door onze consultancy afdeling Smart Solutions.

Wij gaan voor

Integriteit

Je bent open, eerlijk en nieuwsgierig. Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en je praat met en niet over collega’s.

Quality & Safety

Je werkt veilig en volgens procedures. Je meldt incidenten ter verbetering van het proces en de veiligheid en verbetert jezelf en je werk waar nodig.

Klant & Servicegericht

De klant staat centraal. Je biedt pro- actief "hulp op maat" aan voor passagiers, de airline en je collega’s. Dit zorgt tevens voor werkplezier.

Samenwerken

Je vertrouwt op de professionaliteit van je collega’s en bundelt de krachten met als gezamenlijk doel de passagier zo prettig mogelijk en op tijd het proces te laten doorlopen.

Resultaatgerichtheid

Je gaat voor gemeenschappelijke doelen, stelt prioriteiten en maakt keuzes. Je denkt vooruit en wilt leren van mogelijke fouten. Daarnaast sta je open voor verandering en ga je hierin mee.

3
Locaties
1200
Medewerkers
1
Hecht team