Skip to main content

Pim

Bagage Coördinator

‘’In mijn werk kom ik vaak bekende artiesten tegen, wat elke keer weer bijzonder is. Het meest speciale was, toen ik het voetbalteam van Barcelona zag.’’

Kom verder!

Wat is jouw functie bij Viggo?

Bagage Coördinator. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het gehele bagage proces. Van A tot Z zorg ik ervoor dat de koffers van passagiers veilig in het vliegtuig terechtkomen. Ook los ik storingen op en als er bagage mist, ga ik hiernaar op zoek. Daarnaast geef ik trainingen aan onze collega’s van het platform/bagageteam.

Klinkt als een afwisselende job, klopt dat?

Zeker. Het is heel divers en je moet goed kunnen schakelen omdat je met verschillende mensen en afdelingen communiceert. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd en hierin is goede communicatie onmisbaar.

Heb je ambitie om door te groeien?

Sinds mijn start in 2018, heb ik binnen Viggo veel stappen gemaakt. Ik ben als student begonnen op het platform met een nulurencontract en daarna heb ik mijn skills snel uitgebreid. Van pushback, naar catering en nu Bagage Coördinator. Mijn volgende doel is om de stap te maken naar Platform Coördinator. Dus als je de ambitie hebt om door te groeien, zijn er veel mogelijkheden binnen Viggo!

Fris, vriendelijk & vernieuwend volgens Pim:

Fris

“Iedereen is gemotiveerd en het team voelt als een geoliede machine die op elkaar is ingespeeld.’’

Vriendelijk

“De samenwerking in het team is super,  we doen er alles aan zodat de vliegtuigen op tijd kunnen vertrekken.’’

Vernieuwend

“Viggo blijft continu vernieuwen. Vaak worden er nieuwe werkprocessen en procedures bedacht om ons werk nog beter en efficiënter te maken.’’

Heb je wel eens iets bijzonders meegemaakt in je baan?

In mijn werk kom ik vaak bekende artiesten tegen, wat elke keer weer bijzonder is. Het meest speciale was, toen ik het voetbalteam van Barcelona zag.

Enthousiast geworden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!